Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za okna znamke ACTUAL. ACTUAL je avstrijsko družinsko podjetje ustanovljeno leta 1970, ki zaposluje 390 delavcev in izdeluje več modelov lesenih in plastičnih oken ter kombinacije ALU – LES in ALU – PVC. Svoj proizvodni program ACTUAL dopolnjuje tudi z vhodnimi vrati ter senčili. Danes je podjetje eno vodilnih srednjeevropskih ponudnikov oken, vrat in senčil.

Podjetje, ki ga je leta 1970 ustanovil Walter Ganzberger, že od začetka daje prednost napredku in razvoju: ACTUAL je bilo prvo avstrijsko podjetje, ki je razvilo in izdelovalo lastne profilne sisteme. V svetovnem merilu so pionirji pri proizvodnji okolju prijaznih okenskih sistemov, brez vsebnosti svinca. 1998, 2004 in 2008 je Ministrstvo za okolje Zgornje Avstrije podelilo nagrade za inovativnost, pri izdelavi PVC in LES / ALU okenskih in vratnih sistemov, za nizko energijske in pasivne hiše.

Naše podjetje EQUEL, d.o.o. iz Medvod je zastopnik in predstavnik podjetja ACTUAL. S svetovanjem, prodajo in montažo oken se ukvarjamo že 15 let. Za montažo stavbnega pohištva, knauf popravila okenskih špalet z mavčnimi ploščami, vgradnjo polic ter montažo ustreznih senčil poskrbijo naše redno zaposlene monterske ekipe, kar je jamstvo, da je kompletna storitev res natančno in kvalitetno opravljena.

Ponujamo vam ogled našega svetovalca na terenu, ki vam svetuje in hkrati upošteva vaše želje. Na podlagi ogleda se naredi točna pisna ponudba, ki vsebuje poleg samih oken, vrat ali senčil tudi  vsa potrebna dela, brez skritih stroškov.

 

Nagrade

ACTUAL okenski in vratni sistemi ter senčila, po vsem svetu postavljajo mejnike tehniki in oblikovanju. ACTUAL okna, ki varčujejo z energijo, so bila pri avstrijskem Ministrstvu za okolje trikrat nagrajena z nagrado za inovativnost. Iz intenzivnega razvoja in izboljšav izvirajo tudi številna priznanja, patenti in prijave zaščite vzorcev.

2008:
Nagrada za inovativnost 2008, za varčno okno MATRIX.HYBRID,prvo okno, ki združuje najboljše tehnologije za varčevanje z energijo in v svetovnem merilu dosega vodilne rezultate pri toplotni izolativnosti.

2007:
Vodilno podjetje, ki izdeluje okna, po razvrstitvi „Austria`s Leading Companys“, ki sta ga izstavila Kreditschutzverband 1870 in Price Waterhouse Coopers. Največji avstrijski gospodarski časopis, Wirtschaftsblatt, je v sodelovanju z Kreditschutzverband 1870 in Price Waterhouse Coopers „ Austria`s Leading Companys“ podelil nagrade najbolj dinamičnim podjetjem v Avstriji. Primerjali so uspešnost podjetja v zadnjih 3 letih. Osnova za oceno uspešnosti so bili gospodarski rezultati, med leti 2004 in 2006.

ACTUAL dosega v kategoriji „ Big players „,46. mesto v Avstriji. (naslednje uvrščeno podjetje, ki izdeluje okna, zavzema 117. mesto). V deželi Zgornji Avstriji,

2006:
Ustanovitelj podjetja ACTUAL, Ing. Walter Ganzberger, je prejel zlato nagrado dežele Zgornja Avstrija.

2004:
Nagrada za inovativnost Ministrstva za okolje in dežele Zgornja Avstrija.

1998:
Nagrada za inovativnost Ministrstva za okolje in dežele Zgornja Avstrija.

 

Datoteke

 

Več informacij in povpraševanje

Oddaj povpraševanje »

Želite več informacij o energijsko varčnih oknih, protivlomnih vhodnih vratih ali senčilih podjetja ACTUAL? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali pa oddate povpraševanje kar preko naše spletne strani.