Več informacij in povpraševanje

Oddaj povpraševanje »

Želite več informacij? Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Celovški 250 v Ljubljani, pokličite nas na 041 384 519 ali oddajte povpraševanje preko spletne strani.


ŽE 45 LET PROIZVAJA ACTUAL KOT PODJETJE V 100% DRUŽINSKI LASTI INOVATIVNE TEHNOLOGIJE NA PODROČJU OKEN. PODJETJE JE DANES EDEN VODILNIH EVROPSKIH PONUDNIKOV BLAGOVNIH ZNAMK OKEN, VRAT, SISTEMOV CELE FIKSNE ZASTEKLITVE BREZ OKVIRJEV IN SENČIL.

Inovativnost in zanesljivost

 • ACTUAL je 100% avstrijsko podjetje v družinski v lasti bratov Herwig, Ingo in Claus Ganzberger. Cilj kontinuiranega nadaljnjega razvoja in neprestanih izboljšav je navdih tudi za več kot 390 zaposlenih in prek 150 ACTUAL Partner sodelavcev v Evropi.
 • Sistemi oken in vrat, ki so rezultat lastnega razvoja, dajejo močne poudarke v tehniki in dizajnu po celem svetu. ACTUAL je bil že trikrat prejemnik nagrade za inovativnost, ki jo podeljujeta Ministrstvo za okolje in Dežela Zgornja Avstrija. Na sedežu podjetja, v kraju Ansfelden, Zgornja Avstrija razvita in izdelana okna so označena z rdečim  a - kot znakom za inovativnost in kakovost.

Uživajte v zanesljivosti močne blagovne znamke. Samo pristno z rdečim a.

 • 3-krat prejemnik nagrade za inovativnost, ki jo podeljuje avstrijsko Ministrstvo za okolje.
 • Prejemnik nagrade na tekmovanju AUSTRIAN LEADING COMPANIES v organizaciji gospodarskega častnika in avstrijskega združenja Kreditschutzverband.

 • Kot prvo avstrijsko podjetje je ACTUAL sam razvil in proizvajal profile in okenske sisteme iz plastike.  ACTUAL je kot prvi proizvajalec v Avstriji predstavil okolju prijazne profile brez vsebnosti svinca. ACTUAL je specialist za  plastika-alu okna in šteje za drugega največjega proizvajalca plastičnih oken v Avstriji.
 • Uspeh z okni in vrati v les-alu izvedbi je vodil do izgradnje lastnega ACTUAL les-alu proizvodnega obrata na Štejerski. Z izdatnimi investicijami je ACTUAL  podjetje z 90-letno tradicijo na področju obdelave lesa spremenil v eno najmodernejših les-alu proizvodnih podjetij Evropi.
 • ACTUAL sistem kakovosti je certificiran po ISO 9001. ACTUAL je bil nagrajen na tekmovanju Austrian Leading Companies.    
  ACTUAL  proizvaja okna in vrata v Avstriji. Na osnovi tržnih uspehov so se proizvodne zmogljivosti v obratih v Zgornji Avstriji in Štajerski  na osnovi obsežnega programa investiranja  z leti močno razširile. S tem se je bila uvedena, gledano v evropskem okviru, tudi najsodobnejša proizvodna tehnologija.

Ustanovitev 1970

Podjetje, ki ga je leta 1970 ustanovil Walter Ganzberger, že od samega začetka stavi na raziskave in razvoj. ACTUAL je bilo prvo avstrijsko podjetje, ki je samo razvilo in proizvajalo sisteme profilov za proizvodnjo oken in vrat ter tudi v svetovnem merilu pionir na področju izdelave okolju prijaznih, neosvinčenih okenskih sistemov. ACTUAL je trikrat prejel nagrado za inovativnost Ministrstva za okolje in Dežele Zgornje Štajerske za svoje inovacije na področju oken in vrat iz materialov plastika in les-alu za segment nizkoenergijskih in pasivnih hiš.

Na sliki (od leve proti desni):
Mag. Ingo Ganzberger, DI Herwig Ganzberger und Mag. Claus Ganzberger

Stranka je na prvem mestu

Naše vrednote. Naša vizija. Naš moto Customer First:  Imamo posluh za naše kupce in njihova pričakovanja.

Naš uspeh temelji na uspehu naših prodajnih partnerjev. Zelo veliko prizadevanj vlagamo v to, da navdušimo naše kupce in da ustvarjamo najboljše predpogoje za trajen gospodarski uspeh naših prodajnih partnerjev.

Tehnologija-,  kakovost in prvovrstna storitev kot aktualne konkurenčne prednosti. Pri vseh naših razmišljanjih sta kakovost naših izdelkov in kakovost naših storitev na prvem mestu. Samozavestno in vztrajno delamo na tem, da bomo na dolgi rok obdržali svoj položaj vodilnega inovatorja za področja proizvodov...

 • Okna
 • Vrata    in
 • Senčila
 • ter z njimi povezanih storitev.

Varovanje okolja in inovacije na področju varčevanja z energijo so pomembni aktualni prispevki k razvoju družbe. Z našimi energijsko učinkovitimi in dragocenimi proizvodi in storitvami prispevamo k trajnostnemu izboljšanju kvalitete življenja naših kupcev. Na ta način dajemo tudi pomemben prispevek k zmanjšanju klimatskih sprememb.

Zaposleni

Ambciozni , timskemu delu predani sodelavci zahtevajo in spodbujajo. ACTUAL sodelavce odlikuje...

 • Strokovno znanje
 • Predanost delu
 • Timski duh
 • in zanesljivost.

Identificirajo se z ACTUALom  in ponosni so na skupne uspehe.  Pomembni vrednoti pri medsebojnem sodelovanju sta odprtost in spoštovanje.

Spodbujamo nadarjenost in sposobnosti naših sodelavcev in skrbimo za to, da najboljši sodelavci na pravem delovnem mestu dosegajo najboljše rezultate.

Vsak sodelavec je ACTUAL podjetnik!

Usmerjenost v storilnost in rezultat kot osnova za trajnostni uspeh. ACTUAL  je zdravo podjetje, ki je usmerjeno na profitabilno rast. Usmerjenost na dobiček je bistvena osnova za našo moč inovativnosti in varnost do kupcev, partnerskih podjetij in sodelavcev. Prizadevamo si, da na naših trgih in na segmentih proizvodov postanemo čim hitreje, najkasneje pa v roku 10 let od vstopa na trg  vodilni tržni ponudnik ali pa vsaj na 2. mestu.

Atraktiven in pošten poslovni partner za kupce, sodelavce in dobavitelje. Naši partnerji nam zaupajo, kajti ACTUAL je močna blagovna znamka, ki predstavlja inovativnost in kakovost. Za naše kupce, sodelavce in dobavitelje smo zanesljiv in kompetenten partner, ki stavi na pošteno in kooperativno sodelovanje. Za naše kupce izvajamo vrhunske storitve z visokim tempom.

Nagrade